Stoiximan Super League

Ομάδα και Λεωφόρος… πενταετίας

Νεανικό Παναθηναϊκό με 3-4 έμπειρους παίκτες και επιστροφή στη Λεωφόρο για τουλάχιστον πέντε χρόνια προβλέπει το πλάνο της ομάδας για το μέλλον.

Με ένα πλάνο που έχει μακρινό ορίζονται σχεδιάζουν το μέλλον στον Παναθηναϊκό. Όπως προέκυψε από το χθεσινό ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρξει ανανέωση στο ρόστερ, με τη συνεπαγόμενη μείωση του μπάτζετ, αλλά και πλαισίωση των νέων παιδιών της ομάδας με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τα στηρίγματά τους.

Πρόθεση ή μάλλον απόφαση της διοίκησης, πέρα από την απόκτηση κάποιων νεαρών κι εξελίξιμων παικτών, αλλά και την προώθηση κάποιων άλλων με αυτά τα στοιχεία από τις ακαδημίες, είναι να πλαισιωθούν από παίκτες με παραστάσεις και δεδομένη ποιότητα. Οι σκέψεις αφορούν την απόκτηση δύο στόπερ, ενός χαφ κι ενός επιθετικού που θα κάνουν τη διαφορά. Η πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου είναι δεδομένη, αλλά ανοικτό παραμένει το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.

«Θέλουμε έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Φιγκερόα και τον Αποστολόπουλο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, «φωτογραφίζοντας» την αποχώρηση του ακριβού Τοτσέ και την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού. Όσο για την άμυνα, πρώτος στόχος είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος στόπερ θα είναι ξένος.

Πάντως κατέστη σαφές πως τα οικονομικά είναι περιορισμένα. «Μπήκαν χρήματα και θα μπουν άλλα λίγα, ξέρετε από ποιον», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος εννοώντας προφανώς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη Λεωφόρο για πέντε χρόνια

Η έλλειψη χρηματοδότη για την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό καθιστά μονόδρομο την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μάλιστα αυτό δεν θα γίνει προσωρινά, αλλά για τουλάχιστον πέντε χρόνια. «Αν δεν έχει γίνει τίποτα με χρηματοδότη μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, μπορεί να το συζητήσουμε να μείνουμε κι άλλο στη Λεωφόρο», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως ήδη κάποια χρήματα που απαιτούνται για τα απαραίτητα έργα έχουν βρεθεί κι έχουν δοθεί, ενώ θα διατεθούν κι άλλα ποσά για επιπλέον βελτιωτικά έργα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x