Stoiximan Super League

Ομάδα που κερδίζει…

Με συνταγή Βέροιας θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πλατανιά το Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου. Ποια τα πλάνα για την ενδεκάδα. Οι εξελίξεις με Λαγό και Όλσεν.

Μία αλλαγή κι αυτή αναγκαστική, αφού ο Κουτρουμπής ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκό κόντρα στον Πλατανιά το Σάββατο στη Λεωφόρο σε σχέση με τη νίκη του στη Βέροια. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν βλέπει το λόγο να προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές, αφού έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Έτσι τη θέση του τραυματία Μέντες, που από εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, θα πάρει ξανά ο Λαγός, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα αντικαταστήσει τον Κουτρουμπή (που είναι καλύτερα αλλά είναι αμφίβολος για την αποστολή) στο πλευρό του Ρισβάνη στο κέντρο άμυνας. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές, αφού και ο Ατζαγκούν έχει προβάδισμα έναντι του Αμπέντ που επιστρέφει μετά την τιμωρία του για να παίξει πίσω από τους Μπεργκ και Κλωναρίδη. Έτσι η πιθανότερη σύνθεση είναι: Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπεργκ.

Ο Σίλντενφελντ θα επιστρέψει στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι βασικός, ενώ εκτός πλάνων είναι ο ανέτοιμος Πέτριτς.

Αναμονή για Λαγό

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι στον Παναθηναϊκό πως ο Τάσος Λαγός θα απαντήσει τελικά οριστικά «ναι» στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ως το 2017. Πιθανώς και μέσα στη μέρα, αλλά το πιθανότερο μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση. Η αναβολή στην ολοκλήρωση του σίριαλ βάζει στον «πάγο» και τον Πάτρικ Όλσεν, που παραμένει πάντα μια πιθανότητα για τους «πράσινους» εφόσον δεν μείνει τελικά ο Λαγός. Αν ανανεώσει ο 22χρονος μέσος, τότε ο 19χρονος Δανός της Ίντερ δεν πρόκειται να έρθει δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x