Πόλο

Ομοσπονδιακός ο Χατζηθεοδώρου

Μέλος των τεχνικών τιμ των Εθνικών ομάδων πόλο αποτελεί από σήμερα ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ. «Η συνεργασία δεν έχει σχέση με την Εθνική Ανδρών», τονίζει η ανακοίνωση

Μέλος των Εθνικών ομάδων πόλο αποτελεί ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, όπως ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο διεθνής πολίστας θα αναλάβει πόστο προπονητή, με την ανακοίνωση όμως να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει σύνδεση με τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν στην Εθνική Ανδρών και την θέση του Σάκη Κεχαγιά.

Η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ της ΚΟΕ αποφάσισε τη συνεργασία και την ένταξη του στο προπονητικό δυναμικό της Ομοσπονδίας, με τον πρώην διεθνή υδατοσφαιριστή μας Θόδωρο Χατζηθεοδώρου.

Ο ρόλος του και το αντικείμενο της συνεργασίας με τον ως άνω τεχνικό, θα καθοριστούν προσεχώς και για το λόγο αυτό έχει εξουσιοδοτηθεί σχετικά ο Πρόεδρος ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Διευκρινίζεται πάντως ότι, η συνεργασία αυτή, καμία σχέση δεν έχει με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών
».

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας ανέφερε: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για εμένα να ανήκω πλέον στο προπονητικό δυναμικό της ΚΟΕ. Κάθε προπονητής θα ήθελε μια τέτοια θέση. Οι αρμοδιότητες που θα μου ανατεθούν θα με κάνουν πιο υπεύθυνο και σοβαρό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x