Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Παραδοσιακά καλός στην έδρα του ο ΠΑΟ»

Στη δυνατή έδρα του Παναθηναϊκού, που είναι το ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό Τύπο.

Σίγουρος πως η Άλμπα θα δείξει ανταγωνιστικότητα και πως δεν συμμετάσχει απλά στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως η ομάδα του Βερολίνου μπορεί να κάνει την έκπληξη, ενώ αναφέρθηκε στη δυνατή έδρα του Παναθηναϊκού, το ΟΑΚΑ.

«Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά για εμάς η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας είναι μεγάλη επιτυχία. Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση κανείς δεν υποτιμά τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε σε κάθε ματς», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Ομπράντοβιτς στην ιστοσελίδα «telegraf.rs».

Για να συνεχίσει ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα. Η Γαλατασαράι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι παραδοσιακά καλός στην έδρα του. Είναι αλήθεια πως οι ομάδες που έχουν αρκετές συμμετοχές στη διοργάνωση έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά πιστεύω πως οι άπειρες, Άμπα και Ερυθρός Αστέρας, μπορούν να κάνουν την έκπληξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x