Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παναθηναϊκό»

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ μαζί του συμφώνησε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Αν και έχουν περάσει… χέρι-χέρι στο Top 16, ο αγώνας της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη έχει ιδιαίτερη αξία, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, παρότι έχουν και οι δύο περάσει στο Top 16. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως στα τελευταία παιχνίδια, και είμαι σίγουρος πως και ο Παναθηναϊκός θα θέλει το ίδιο. Πρόκειται για ένα ματς που το θεωρώ πολύ σημαντικό για μας», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, που θα αναμετρηθεί με την πρώην ομάδα του.

Από πλευράς παικτών, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είπε: «Είναι μια σημαντική αναμέτρηση για μας και ελπίζω να νικήσουμε, γιατί παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Μας βοηθούν πολύ και θα ήθελα να τους απευθύνω κάλεσμα να έρθουν στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Αν νικήσουμε, θα είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x