Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Όνειρο ήταν και… πάει το μετάλλιο!

Μία κακή και νευρική επιθετικά Εθνική ομάδα, ηττήθηκε 9-5 από την Ιταλία στα προημιτελικά και έτσι θα παίξει αρχικά με την Ισπανία για τις θέσεις 5-8 στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο Ανδρών.

Αντίο στα… μετάλλια είπε η Εθνική!

Η πολύ κακή επιθετική βραδιά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόστισε την ήττα με 9-5 από την Ιταλία, στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο των Ανδρών. Έτσι, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8, αντιμετωπίζοντας αρχικά την Ισπανία, ενώ από την άλλη η «σκουάντρα ατζούρα» θα παίξει κόντρα στη Σερβία στον ημιτελικό.

Πολύ νευρική και κακή επιθετικά ήταν η Εθνική στο πρώτο οκτάλεπτο, που έπεφτε και σε έναν εξαιρετικό Τεμπέστι, καθώς είχε κατεβάσει τα… ρολά. Από την άλλη, η «σκουάντρα ατζούρα» σημείωσε δύο τέρματα και με αυτά έκλεισε προηγούμενη την πρώτη περίοδο. Σχεδόν με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι Ιταλοί πέτυχαν και άλλο ένα τέρμα (3-0). Στη συνέχεια, ο Μουρίκης έσπασε το… ρόδι ύστερα από περίπου 11 λεπτά παιχνιδιού (1-3), όμως οι Ιταλοί «απάντησαν» αμέσως για το 1-4, με τον Έλληνα φουνταριστό να διαμορφώνει το 2-4 του ημιχρόνου.

Ο Φλέγκας ήταν ανίκητος και έπαιζε… μόνος του την Ιταλία για πάνω από επτά λεπτά στην τρίτη περίοδο, αλλά η ελληνική επίθεση ήταν πολύ κακή σ’ αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα το 2-4 να παραμένει. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς η Ιταλία σκόραρε δις (2-6) μέσα σε ένα λεπτό, με τον Φουντούλη να κάνει το 3-6 στο τέλος. Μετά το… στείρο πρώτο τρίλεπτο στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική μας μείωσε, αλλά οι Ιταλοί «απάντησαν» αμέσως για το 4-7. Τα χρονικά περιθώρια στένευαν για την Ελλάδα, που εξακολουθούσε να ήταν κακή στην επίθεση και έτσι γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 9-5…

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-4, 3-6, 5-9

Ελλάδα (Βλάχος): Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος 1.

Ιταλία (Καμπάνια): Φιλιόλι 3, Αϊκάρντι 2, Ντι Φούλβιο 1, Πρεσκιούτι 1, Νόρα 1, Τζίτο 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x