Νέα μοντέλα

Ονομα βαρύ σαν ιστορία

Αναμφίβολα, όποιος αναφέρει τη λέξη Suzuki συνειρμικά το μυαλό πηγαίνει στο Vitara.

Το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έχει καταστεί σήμα κατατεθέν και για το λόγο αυτό η Suzuki όσα μοντέλα κι αν κατασκευάσει, πάντα η μέγιστη επένδυσή της είναι στο Vitara. Μπορεί να έριξε στην αγορά προ ενός έτους το SX4 S-Cross, που ανήκει στην κατηγορία των SUV, εντούτοις ετοίμαζε για όσους θέλουν κάτι πιο «σκληροπυρηνικό», το νέο Vitara χρησιμοποιώντας αρκετά χαρακτηριστικά από το S-Cross. Για παράδειγμα, μολονότι έχει κοντύτερο μεταξόνιο (2,5 μ.), βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα.
Παράλληλα, έχει ίδια ανάρτηση (γόνατα McPherson μπροστά, ημιάκαμπτο άξονα πίσω) καθώς και ίδιο σύστημα τετρακίνησης AllGrip (με περιστροφικό διακόπτη), αλλά με διαφορετικό λογισμικό για καλύτερες εκτός δρόμου επιδόσεις. Σε αυτό συνεισφέρει και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, με το νέο Vitara να έχει 18,5 εκ. ένα παραπάνω από του S-Cross.
Ταυτόχρονα, διαθέτει και καλύτερες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αποφυγής, κάτι που ενδυναμώνει τον off-road χαρακτήρα του. Επίσης, εφοδιάζεται με τα ίδια μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, αμφότερα 1.6 lt...

www,driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x