Επικαιρότητα

Όπλα και κροτίδες σε δυο σπίτια στη Θήβα

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να βγει από το σπίτι του και βρέθηκε με χειροπέδες ένας 35χρονος για τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό.

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να βγει από το σπίτι του και βρέθηκε με χειροπέδες ένας 35χρονος για τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό. Η έρευνα που ακολούθησε και στα δυο σπίτια του, επιβεβαίωσε την ενημέρωση που είχαν.

Τόσο στην κατοικία του υπόπτου, όσο και σε ένα ακόμη σπίτι που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που τροποποιηθεί έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα φυσιγγίων, 65 κλομπ διαφόρων μεγεθών και 82 θήκες γι' αυτά, δέκα σιδερογροθιές, 99 φυσίγγια και 18 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δυο γεμιστήρες, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και 300 κροτίδες!

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, περί θήρας και περί ειδών πυροτεχνίας, ενώ το παράνομο οπλοστάσιό του κατασχέθηκε και ερευνάται αν είχε εμπλοκή και σε άλλες παρανομίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x