Euroleague

«Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος, θα νικήσει»

Στη συγκέντρωση των δυο ομάδων θα κριθεί η πρόκριση για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ρόκο Ούκιτς μετά την ισοφάριση της σειράς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας από τους "πράσινους".

Ο Κροάτης διεθνής γκαρντ τόνισε πως δεν έγιναν αμυντικά λάθη από αυτόν και τους συμπαίκτες του, παρά τα μεγάλα σουτ που ευστόχησαν οι Ρώσοι, ενώ θεωρεί πως οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μέσα στο παρκέ και βγάζουν την ίδια ενέργεια σε όλους τους αγώνες τους.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν κάναμε αμυντικά λάθη. Ο αντίπαλος σκόραρε κάποια μεγάλα σουτ, γιατί έχει την ποιότητα να το κάνει αυτό. Έτσι θα 'ναι και στο επόμενο παιχνίδι κι όποιος είναι πιο έτοιμος και συγκεντρωμένος, θα νικήσει.

Δεν είμαι κι ο καλύτερος σουτέρ στα τρίποντα, το γνωρίζω, αλλά αυτό που μετράει είναι η συγκέντρωση. Πρέπει να 'σαι συγκεντρωμένος. Κι οι δύο ομάδες είναι καλές και δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Δείχνουν αρκετή ενέργεια κι όποια δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση, θα νικήσει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x