Κώστας Νικολακόπουλος

Όποιος κι αν έρθει, ο Καπίνο θα ξεκινήσει βασικός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το θέμα τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και ειδικά τον Καπίνο.

• Η δική μου η αίσθηση είναι πως όποιον τερματοφύλακα κι αν φέρει ο Ολυμπιακός, αυτός που θα συνεχίσει βασικός είναι ο Καπίνο.

• Ο Καπίνο είναι από την περσινή σεζόν στην ομάδα κι έχει δουλέψει και έχει δείξει καλά δείγματα, «προτρέποντας» έτσι τον Ολυμπιακό να στηριχθεί πάνω του.

• Ο Καπίνο έχει αρχίσει από την πρώτη ημέρα την προετοιμασία και μάλιστα θυσιάζοντας και το τελευταίο κομμάτι των διακοπών του, αφού δικαιούνταν άδεια λόγω της παρουσίας του με την εθνική στην Αυστραλία, αλλά δεν την πήρε προκειμένου να μην χάσει ούτε προπόνηση. Ο όποιος άλλος γκολκίπερ θα έρθει για το β΄στάδιο της προετοιμασίας.

• Ο Καπίνο έχει πάει καλά στα πρώτα φιλικά, δείχνοντας ότι σιγά σιγά παίρνει τον αέρα του βασικού. Δουλειά θέλει ακόμη πολλή, π.χ. στα διωξίματα με τα πόδια, αλλά ποιος γκολκίπερ της ηλικίας του δεν θέλει!

• Ο Καπίνο είναι ένα στοίχημα για τον Ολυμπιακό απ΄όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. Ένα νέο παιδί, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που ο Ολυμπιακός τον ακριβοπλήρωσε για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα από τη Γερμανία, με προοπτική ακριβώς να παίξει όταν κάποια στιγμή θα έφευγε ο Ρομπέρτο.

• Ένα παιδί που είναι ήδη Νο 2 στην εθνική Ελλάδας, χωρίς καν να έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, Άρα, έχει όλα τα φόντα να γίνει ο βασικός, άμα παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας.

• Τετριμμένο, αλλά από τον ίδιο εξαρτάται, να συνεχίσει να είναι πρώτος στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όποιος κι αν έρθει γκολκίπερ, αυτή την στιγμή ο Καπίνο θα είναι πρώτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x