Επικαιρότητα

Οργή για Ταϊβανέζα ηθοποιό που έντυσε τη 2χρονη κόρη της «αγγελάκι» της Victoria's Secret!

Το νήπιο εμφανίστηκε με... εσώρουχα και ζαρτιέρες σε πάρτι παιδικού σταθμού για το Χαλογουίν.

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες που ανάρτησε μια 41χρονη ηθοποιός από την Ταϊβάν και δείχνουν την μόλις δύο ετών κορούλα της να ποζάρει με... εσώρουχα και ζαρτιέρες.

Η Τέρι Κουάν είχε την ιδιαίτερα ατυχή (και για πολλούς αρρωστημένη) έμπνευση να ντύσει την κόρη της «αγγελάκι» της Victoria's Secret για το μασκέ πάρτι που διοργάνωσε για το Χαλογουίν ο παιδικός σταθμός που πάει η μικρούλα.

inner

Η Κουάν, η οποία είναι αρκετά διάσημη στη χώρα της, έστειλε την μόλις δύο ετών κορούλα της να διασκεδάσει με τους φίλους της φορώντας μόνο εσώρουχα, ζαρτιέρες και φτερά αγγέλου. Στη συνέχεια έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφίες από το πάρτι στον λογαριασμό της στο Instagram, που έχει πάνω από 346.000 followers, καθώς και να τις «μοιραστεί» με τους χιλιάδες φίλους της στο Weibo, το αντίστοιχο «Twitter» της Κίνας.

Στην ανάρτησή της στο Weibο, έγραψε στη λεζάντα: «Έχετε ξαναδεί ποτέ ένα τόσο γοητευτικό και πανέμορφο μοντέλο;».

Οι αναρτήσεις της Κουαν εξόργισαν πολλούς χρήστες του Instagram που χαρακτήρισαν τις εικόνες ενός νηπίου με τόσο προκλητική στολή «εντελώς ανάρμοστες», καλώντας την ηθοποιό να τις διαγράψει άμεσα. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι είναι μια «ανεύθυνη μητέρα», που πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά της.

Υπήρχε ωστόσο ο αντίλογος των θαυμαστών της Κουάν που δεν ενοχλήθηκαν ούτε στο ελάχιστο από το θέαμα της μικρούλας με στολή... «σέξι αγγέλου». «Είναι απλώς μια στολή, μην το παίρνετε τόσο σοβαρά», έγραψαν κάποιοι υποστηρικτές της 41χρονης, η οποία λατρεύει την συγκεκριμένη γιορτή και δεν χάνει ευκαιρία κάθε χρόνο να ντύνει το κοριτσάκι της νοσοκόμα, αυτοκράτειρα, γοργόνα και ό,τι άλλο της περάσει από το μυαλό.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x