Stoiximan Super League

Οργή, ικανοποίηση και ένα «αν»

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του ντέρμπι, αλλά και ικανοποίηση για την προσπάθεια της ομάδας και πίστη πως επιστρέφει στο σωστό δρόμο. Για ποιες φάσεις φωνάζουν οι «πράσινοι».

Αδικημένοι από το αποτέλεσμα του ντέρμπι και τη διαιτησία αισθάνονται στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι» μιλούν ξεκάθαρα για διαμόρφωση αποτελέσματος, όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και άφησαν να εννοηθεί με τις τοποθετήσεις τους ο Γιάννης Αναστασίου (για τον οποίο είναι επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα) και αρκετοί παίκτες της ομάδας.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» φωνάζουν για μια σειρά από φάσεις που θεωρούν πως έκριναν το ματς. Κάνουν λόγο για ανύπαρκτο φάουλ του Ζέκα στη φάση από την οποία προήλθε το 1-0, «εύκολα» σφυρίγματα γύρω από την περιοχή από το ξεκίνημα του ματς, διαφορετικά κριτήρια στις κίτρινες κάρτες, ελάχιστο χρόνο στις καθυστερήσεις που ήταν επτά αντί για περισσότερα από δέκα λεπτά και προπαντός για το χέρι που καταλογίστηκε στον Πέτριτς, όταν εκείνος είχε «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Ατζαγκούν στο 92’. Ακόμη και για τη φάση του πέναλτι κάποιοι υποστηρίζουν πως περισσότερο ο Μήτρογλου πέφτει πάνω στον Στιλ, παρά τον ανατρέπει ο Άγγλος γκολκίπερ, που μάζεψε τα χέρια του.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση και το μεγάλο «αν»

Αυτό που πάντως κρατούν στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν υπήρξε βαθμολογικό κέρδος από το ντέρμπι, είναι η εικόνα της ομάδας. Οι «πράσινοι» μετά από μια σειρά μέτριων ως κακών εμφανίσεων παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι στα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό εκτός έδρας και υπάρχει πίστη στις τάξεις του «τριφυλλιού» πως θα έρθουν ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

Δεν λείπουν, ωστόσο, κι αυτοί που πιστεύουν πως ξέχωρα από το κομμάτι της διαιτησίας ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στο χθεσινό ντέρμπι ΑΝ είχε εμφανιστεί περισσότερο τολμηρός και λιγότερο συντηρητικός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν ακίνδυνη μέχρι να δεχτεί το γκολ, αλλά με την εικόνα της στη συνέχεια και τους κινδύνους που δημιούργησε (έστω κι αν δεν έκανε κάποια κλασική ευκαιρία) φάνηκε πως θα μπορούσε να είχε απειλήσει περισσότερο τον αντίπαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x