Μια ταινία για τη δολοφονία που διέπραξε πριν από τέσσερα χρόνια ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ Όσκαρ Πιστόριους, προκάλεσε την οργή της οικογένειας του, η οποία πρόκειται να μηνύσει τους δημιουργούς της.

Ο 30χρονος αθλητής εκτίει ήδη 6ετή ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία πυροβόλησε με τέσσερις σφαίρες πίσω από μια κλειστή πόρτα στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η οικογένεια δήλωσε πως πρόκειται για «διαστρέβλωση της αλήθειας», και πως «Είναι μάλλον μια αναπαράσταση του τι επιχείρησαν να απεικονίσουν οι κατήγοροι. Θα προχωρήσουμε με νομικές ενέργειες»

Από την μεριά της, η οικογένεια της Στέενκαμπ δήλωσε πως «Κάθε εντύπωση που δημιουργείται ότι η ταινία υποστηρίζεται από την οικογένεια είναι αναληθής και λανθασμένη»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιστόριους ανέκαθεν υποστήριζε πως πίστευε ότι πυροβολούσε έναν διαρρήκτη και όχι τη σύντροφό του. Ο κύκλος τους ήθελε τον αθλητή και το μοντέλο να έχουν μία ταραχώδη σχέση με ζήλια και συνεχείς τσακωμούς, πράγμα που ο ίδιος αρνιόταν κατηγορηματικά.

Η ταινία είναι αμερικανικής παραγωγής και έχει τίτλο «Blade Runner Killer». Πρωταγωνιστές είναι ο Andreas Damm, ένας ηθοποιός από τη Νότια Αφρική και η Toni Garrn, ένα μοντέλο από τη Γερμανία.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ