Στίβος

Ορκωτοί λογιστές, πριμ και μίτινγκ…

Τη συνεργασία του με ορκωτούς λογιστές ανακοίνωσε την Τετάρτη, στη διάρκεια της συνεδρίασής του, ο ΣΕΓΑΣ.

Επίσης, η ελληνική ομοσπονδία στίβου ενέκρινε το πριμ για τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του Γκέτεμποργκ τον περασμένο Μάρτιο και τα μίτινγκ που οι επιδόσεις τους θα θεωρηθούν ως όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις ανοιχτού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, αποφάσισε τη συνεργασία της ομοσπονδίας με ορκωτούς λογιστές.

Παρότι η ομοσπονδία δεν είναι υποχρεωμένη, το Διοικητικό Συμβούλιο, με εισήγηση του προέδρου Κώστα Παναγόπουλου, αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη απόφαση με στόχο την απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία της ομοσπονδίας.

Στη διάρκεια του Συμβουλίου εγκρίθηκαν, επίσης, τα πριμ για τους αθλητές - και τους προπονητές τους - που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Γκέτεμποργκ.

Εξάλλου, ύστερα από πρόταση της ΕΠΥΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τους κάτωθι αγώνες ως κριτήρια επιλογής για συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις ανοικτού στίβου, στους οποίους θα ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί για αναγνώριση επιδόσεων και ορίων.


Αναλυτικά:

Σπανίδεια 18/5
Χειμωνίδεια 25/5
Φιλοθέη 29/5
Παπαφλέσσεια 1/6
Βενιζέλεια 8/6
Πάτρα 12/6»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x