Χάντμπολ

«Όρθια» η ΑΕΚ

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, η ΑΕΚ δεν «μασάει». Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Δούκα με 24-21 για την Α1 χάντμπολ των ανδρών και εξασφάλισαν μαθηματικά την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να παραμένουν, μπορεί πριν λίγες μέρες οι παίκτες να απείχαν από την προπόνηση, όμως στο γήπεδο συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους.

Στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 24-21 του Δούκα και εξασφάλισαν και μαθηματικά την δεύτερη θέση στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, μια «στροφή» πριν το φινάλε.

Πλέον, η τρίτη και τέταρτη θέση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στους Δούκα και ΠΑΟΚ.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, γι’ αυτό και προηγήθηκαν 11-9 στα μισά της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος, Αλβανός και Μπαλωμένος ανέλαβαν δράση και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την «Ένωση» στην νίκη με το τελικό 24-21.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 21-24
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-8, 11-9 (ημχ.), 14-14, 17-18, 21-24

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Στουμπής Π., Μουντζουρίδης 12, Ντούνης, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης, Στουμπής Δ., Αραπακόπουλος, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Γεωργιάδης, Κοτελίδας.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 7, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 6, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x