Μαχητικά Αθλήματα

Όσα έγιναν στη Wrestlemania 29

Οι Αμερικάνοι ξέρουν να κάνουν τα καλύτερα σόου και η Wrestlemania δεν ξέφυγε από τα υψηλά στάνταρ τους. Πάνω στο ρινγκ, οι John Cena, Triple H και Undertaker έκλεψαν την παράσταση.

Η Wrestlemania αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στον χώρο του παγκόσμιου wrestling. Η 29η διοργάνωση δεν ξέφυγε από τα καθιερωμένα: πολύωρη δράση, φαντασμαγορικό σόου, με τους μεγαλύτερους αστέρες του WWE να συγκεντρώνονται στo Νιου Τζέρσεϊ και να προσελκύουν περισσότερους από 80.000 fans. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του event, ενώ μόνο από τις πωλήσεις των εισιτηρίων το promotion έκανε ρεκόρ εισπράξεων με 12,3 εκατομμύρια δολάρια να μπαίνουν στα ταμεία!

Το θέαμα θα μπορούσε να ‘ναι και καλύτερο εντός ρινγκ, ωστόσο όπως και να ‘χει τα main events κέντρισαν το ενδιαφέρον. Triple H και Brock Lesnar έπαιξαν άφθονο ξύλο, μάτωσαν, με τελικό νικητή τον Triple H, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο, σε περίπτωση ήττας θα έπρεπε να αποσυρθεί. Ο CP Punk προσπάθησε πολύ να σπάσει το σερί του Undertaker, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τον “Taker” να διευρύνει στο 21-0 το ρεκόρ του στις Wrestlemania. Το event επικεντρώθηκε γύρω από τον Rock και τον John Cena, με τον τελευταίο να φοράει τη ζώνη του πρωταθλητή στο WWE.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x