Viral

Όταν «μιλάει» ο Φελαϊνί… σσσσσσς! (pic & video)

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, όπως και η δικαιοσύνη αυτή καθ’ αυτή, είναι πάντα αμείλικτη. Έτσι λοιπόν, όταν οι προπονητές του καναπέ βγαίνουν από τη… φωλιά τους, υπάρχει ένας Φελαϊνί για να… απαντά!

Δεν έχει ακούσει και λίγα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για την ακρίβεια έχει ακούσει… πολλά!

Δικαιολογημένα ή όχι ο Μαρουάν Φελαϊνί, από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει δεχθεί αρνητική κριτική μόνο για τις κάλτσες που φορά (και αυτό παίζεται).

Η χθεσινή μέρα (Δευτέρα 20/10) δεν ήταν διαφορετική για τον Βέλγο, καθώς όταν ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να τον βάλει ως αλλαγή στον αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με την Γουέστ Μπρόμγουιτς, αναρτήθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό των «baggies».

Το tweet ανέφερε: «Ο Φελαϊνί έχει βγάλει τη φόρμα του κι ετοιμάζεται... Πάλι καλά που φορά φανέλα της Γιουνάιτεντ από κάτω».

Ο 26χρονος μέσος σα να ήξερε ότι κάποιος τον έθιξε, απάντησε αμέσως στον... προπονητή της πολυθρόνας, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ και κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του. Όλα αυτά μόλις τρία λεπτά αφού είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο (48’)!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κέρδισε για μία ακόμη φορά (2-2), όμως ο «αφάνας» έδωσε κάποια μαθήματα…

inner


Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x