Ελλάδα

Όταν ο Γκάλης είδε τον Περικλή (pics)

Βγήκε το όνειρό του, αληθινό. Ο μικρός Περικλής ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Νίκο Γκάλη και ο Οργανισμός «Make-A-Wish» το… κανόνισε! Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εν λόγω συνάντηση.

Αναμφίβολα η νέα γενιά δεν γνωρίζει ακριβώς τι σημαίνει Νίκος Γκάλης, ωστόσο σίγουρα έχει ακούσει κι έχει δει σε βίντεο τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό ισχύει και για τον μικρό Περικλή…

Συγκεκριμένα, το νεαρό παιδί είχε σαν όνειρο να συναντήσει από κοντά τον άλλοτε αστέρα του Άρη και του Παναθηναϊκού και ο Οργανισμός «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» του το πραγματοποίησε!

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω Οργανισμός, έχει ως στόχο να εκπληρώνει τις επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές -για την ζωή τους- ασθένειες, προκειμένου να τους δώσει χαρά.

Έτσι, ο Περικλής πήγε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μαζί με την οικογένειά του και γνώρισε τον Νίκο Γκάλη. Παράλληλα ήρθε σε επαφή και με την ομάδα μπάσκετ του Άρη, ενώ παρακολούθησε την πρώτη μέρα του διεθνούς τουρνουά «Nick Galis Cup».

Επιπλέον, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής -εμφανώς συγκινημένος- του πρόσφερε δώρα με την υπογραφεί του και φωτογραφήθηκε με μεγάλη χαρά.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x