sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Όταν ο Ολυμπιακός λύγισε τους… διαβόλους! (video)

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ευρωπαϊκή ιστορία του πέτυχε σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός, όταν και επικράτησε της Μαν. Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου πέτυχε σαν σήμερα, στις 25 Φεβρουαρίου, το 2014 ο Ολυμπιακός.

Τότε οι Πειραιώτες φιλοξενούσαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη για την φάση των «16» του Champions League και κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 2-0 των πρωταθλητών Αγγλίας, σε ένα ματς που… έγραψε στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.

Τα γκολ για τους Πειραιώτες σημείωσαν ο Τσόρι στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από ασίστ του Μανιάτη και ο Τζόελ Κάμπελ με μία φανταστική ενέργεια, η οποία του έδωσε το διαβατήριο να επιστρέψει στην Άρσεναλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες (76' Μασάντο), Ολαϊτάν, Πέρες (85' Βαλντές), Κάμπελ (67' Φουστέρ).

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κλέβερλι (60' Καγκάβα), Κάρικ, Βαλέντσια (60' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Γιανγκ, Φαν Πέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x