Stoiximan Super League

«Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ, πάντα υπάρχει πίεση» (video)

Στην πίεση που υπάρχει για την κατάκτηση τίτλου αναφέρθηκε ο Στέφανος κατά την παραλαβή του βραβείου «Best Goal» της 19ης αγωνιστικής. «Υπάρχουν αποθέματα» σχολίασε για την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Πίεση για την κατάκτηση ενός τίτλου υπάρχει στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής επιθετικός, αναφέρθηκε στους διαφορετικούς ρόλους που έχει αναλάβει στο γήπεδο, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το βραβείο του: «Όταν πηγαίνει η ομάδα καλά, υπάρχουν περισσότερα βραβεία. Βοηθάω την ομάδα. Αυτό θέλω μόλις μπω στο γήπεδο. Ελπίζω στην πορεία να έρθουν κι άλλα βραβεία, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, μακάρι να είμαστε όλοι υγιής. Μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο».

Για τον ρόλο του αρχηγού και το ότι έχει αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις: «Δεν είναι θέμα αρχηγού το να αγωνίζεσαι σε διάφορες θέσεις. Πρέπει να παίζεις όπου σε βάζει ο προπονητής, να μην φέρνεις αντίρρηση και να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για τις μεταγραφές: «Δεν δίνουμε σημασία, άλλοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Όποιος κι αν έρθει εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα. Τώρα έχουμε ξεκούραση, μετά έρχεται το ματς με τον Παναιτωλικό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Για την πίεση που υπάρχει: «Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πάντα υπάρχει πίεση. Όταν είσαι στην κορυφή υπάρχει πίεση να την κρατήσεις και όταν είσαι δεύτερος πρέπει να νικάς για να μείνεις κοντά και αν γίνει να περάσεις στην κορυφή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανακάμψει: «Υπάρχουν αποθέματα. Μακάρι ο δεύτερος γύρος να ξεκινήσει όπως και ο πρώτος».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος δεν μας έχει αφήσει πουθενά μόνους. Το έχω πει και μετά το ματς με την Καλλονή. Τους θέλουμε δίπλα μας γι’ αυτή τη δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x