NBA

Ουέιντ: «Πήρε τη σωστή απόφαση ο Λεμπρόν»

Απόλυτα κατανοητή ήταν η απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς, να αφήσει το Μαϊάμι και να επιστρέψει στους Καβαλίερς, σύμφωνα με τον Ντουέιν Ουέιντ.

Για τέσσερα χρόνια Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ συνεργάστηκαν άψογα στη Χιτ, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα, με τον «Βασιλιά» να αφήνει το Μαϊάμι και να μετακομίζει στο Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς.

Ωστόσο, ο «Φλας», μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τόνισε πως κατανοεί απόλυτα την απόφαση του «αδερφού» του, παρά το γεγονός πως αυτή τον στεναχώρησε αρκετά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ντουέιν Ουέιντ:

«Ως φίλος και συμπαίκτης , στενοχωρήθηκα που είδα τον αδερφό μου, Λεμπρόν, να αποχωρεί και να ξεκινά ένα νέο ταξίδι. Το 2010, αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί για ένα στόχο, να κατακτήσουμε πρωταθλήματα και να επιτύχουμε. Ήμασταν φίλοι όταν το πρωτοεμφανιστήκαμε στη λίγκα και δημιουργήσαμε έναν αδιάσπαστο δεσμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η συνεργασία μας θα είναι πάντα ιδιαίτερη για μένα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μοιραστήκαμε κάτι μοναδικό και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μου. Ο Λεμπρόν πήρε τη σωστή απόφαση για εκείνον και για την οικογένειά του, γιατί η καρδιά σου είναι στο σπίτι σου. Γνωρίζω πως δεν ήταν εύκολη απόφαση και γι’ αυτό στηρίζω την επιστροφή στις ρίζες του. Ως οργανισμός, κοινωνία και ως άτομα κατακτήσαμε τους στόχους που θέσαμε όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Είμαστε πρωταθλητές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x