Μουντομπάσκετ 2014

Ούκιτς: «Όλα ή τίποτα με Ελλάδα»

Ο Ρόκο Ούκιτς τόνισε τη σημασία που έχει για την Κροατία ο αγώνας με την Ελλάδα την Τετάρτη μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σενεγάλη.

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Ρόκο Ούκιτς μετά την ήττα της Κροατίας από τη Σενεγάλη τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Ελλάδα που ακολουθεί.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν θα έλεγα πως είναι σαν τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να το αντιμετωπίζεις με την ίδια προσοχή και το ίδιο κίνητρο. Δε νομίζω πως όνομα του αντιπάλου πρέπει να παίζει ρόλο. Πάντως το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα ή να βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Για να είμαστε εμείς οι νικητές θα να πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα κι από το παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή», δήλωσε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Όσο για την ήττα από τη Σενεγάλη, ο νέος άσος της Τσεντεβίτα είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στη Σενεγάλη. Άξιζαν τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε τα πράγματα, αλλά οι αντίπαλοί μας έλεγξαν το ματς και ήταν πολύ δύσκολο για μας να βρούμε ηρεμία και ισορροπία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x