Επικαιρότητα

Ουρές στις κάλπες για την Κεντροαριστερά- Ψήφισαν ήδη 55.000

Μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου 55 χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα εκτιμάται ότι η συμμετοχή θα αυξηθεί μετά το άνοιγμα των δρόμων.

Σε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά, με μεγάλο στοίχημα όχι μόνο την ενοποίηση των διάσπαρτων δυνάμεων, με την εκλογή αρχηγού αλλά και την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες. Η διαδικασία ξεκίνησε ομαλά στο 90% των εκλογικών τμημάτων ενώ σχεδόν το σύνολο είχε ανοίξει μέχρι τις 9.30πμ.

Αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από την προσέλευση των πολιτών στις κάλπες Μέχρι τις 12.30 είχαν ψηφίσει περίπου 55 χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα εκτιμάται ότι η συμμετοχή θα αυξηθεί μετά το άνοιγμα των δρόμων που παραμένουν κλειστοί λόγω του μαραθωνίου

Εννέα υποψήφιοι (με αλφαβητική σειρά) οι κ. Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά,Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης,Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης διεκδικούν ,στον πρώτο γύρο που διεξάγεται σήμερα, την ηγεσία του νέου φορέα.


Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x