Stoiximan Super League

Ούριος άνεμος

Με γκολ των Μήτρογλου και Ντοσεβί ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Βέροια (που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες) και ξέφυγε στο +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, μια 'βδομάδα πριν το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από ένα ματς με μεγάλη ένταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βέροιας, πιο δύσκολα όμως απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-0.

Μολονότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 12’ λόγω αποβολής του Κώστα Μπαλάφα ζορίστηκε απέναντι στους πολύ καλά στημένους γηπεδούχους (είχαν δοκάρι με τον Μπατιόν στο 18') και περίμενε τη λύση από τον συνήθη ύποπτο, τον Κώστα Μήτρογλου (71'). Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο ανεβασμένος, Ματιέ Ντοσεβί (87').

Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς η Βέροια, με τον Μπατιόν να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 76'.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός μπήκε νωχελικά στο ματς, έχοντας απέναντί του μια πολύ καλά στημένη Βέροια που είχε σύμμαχο τον άνεμο. Ο Φορτούνης επωμίστηκε τον ρόλο του οργανωτή (αντί του Τσόρι) όμως οι Πειραιώτες δεν ήταν στη μέρα τους. Αρκετά αβίαστα λάθη, χωρίς φαντασία και με τους γηπεδούχους επικίνδυνους στην κόντρα επίθεση.

Η αυστηρή αποβολή του Μπαλάφα από τον Ιωαννίδη, ανέτρεψε την αριθμητική ισορροπία, αλλά η παθιασμένη Βέροια δεν πτοήθηκε. Και λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μπατιόν να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

inner

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να μοιάζει με φάντασμα του καλού του εαυτού, δίχως να ‘χει να επιδείξει μια κλασική ευκαιρία στα καρέ των γηπεδούχων. Όλες κι όλες δυο ενέργειες, μια με τον Φορτούνη να πλασάρει άουτ υπό πίεση, κι ακόμα μία με τον Ντοσεβί να πραγματοποιεί επικίνδυνη ενέργεια από δεξιά, αλλά τον Μήτρογλου να μην μπορεί να την αξιοποιήσει.

H Βέροια λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά με τον Ντουμίτρου, αλλά σώθηκε από τον Μέγιερι και η λύτρωση άργησε, αλλά τελικά ήρθε, από τον συνήθη ύποπτο: τον Μήτρογλου. Ο Φορτούνης τον βρήκε υπέροχα και αυτός με πλασέ στην κίνηση, έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έφτασε τα 12 γκολ (πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα). Οι ούτως ή άλλως πετσοκομμένες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό εκμηδενίστηκαν με την αποβολή του Μπατιόν και ο Ντοσεβί καθάρισε στο φινάλε και με κοντινό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Control Room:




inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x