Stoiximan Super League

Ούτε ο Μπούρμπος με Λεβαδειακό

Ακόμη μία απουσία μετρά εν όψει Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τους Νινη (τραυματίας) και Μπούι (τιμωρημένος), το «τριφύλλι» έχασε και τον Χρήστο Μπούρμπο.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Μπούρμπο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του «τριφυλλιού» ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ-άουτ εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Αυτή η απουσία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Σωτήρη Νίνη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αλλά και Ουασίμ Μπούι, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο επίσης τραυματίας με πρόβλημα στο γόνατο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Μετά από τα προβλήματα με τους ακραίους αμυντικούς, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ επανέρχεται ο Ζέκα στην ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Κλωναρίδης Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x