Ελλάδα

«Ούτε σε βιβλίο δε χωράνε…»

Αναρίθμητες αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έχει ο Ντάριλ Μίντλετον. «Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε», δηλώνει ο Αμερικανός νυν βοηθός του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ντάριλ Μίντλετον θα έχουν πάντα η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός που σε πέντε χρόνια με το «τριφύλλι» κατέκτησε επτά τίτλους είχε ένα μικρό… deja vu στο Nick Galis Cup.

«Η Ελλάδα κι ο Παναθηναϊκός μού πρόσφεραν πολλά. Πέρασα πέντε αξέχαστα, υπέροχα χρόνια στη χώρα σας. Ένιωσα περίεργα όταν έμαθα πως θα παίζαμε στο πρώτο ματς του τουρνουά», δήλωσε στο Goal.

«Τι να πρωτοθυμηθώ; Ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε αυτά που ζήσαμε. Ίσως κάποια μέρα να το κάνω κι αυτό. Είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέλος εκείνης της παρέας, εκείνης της προσπάθειας. Μου έρχονται στο μυαλό εικόνες, ο κόσμος, οι τίτλοι μας, ο κόουτς Ομπράντοβιτς, οι συμπαίκτες μου, ο Λάζαρος (σ.σ. Παπαδόπουλος)…», πρόσθεσε.

Όσο για το νέο του ρόλο και την απόφαση να αποσυρθεί οριστικά στα 47 του (!) είπε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική. Το να εργάζεσαι σε έναν τόσο υψηλού επιπέδου σύλλογο ήταν πρόκληση. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός μπάσκετ. Έχω να μάθω πολλά δίπλα στον κόουτς Ιτούδη. Είναι μεθοδικός, ο καθένας έχει το ρόλο του και τα όρια τα βάζει ο προπονητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x