Γενικά

Ούτε στη Μίλαν δεν το πιστεύουν! (video)

Με τρόπο που δεν φανταζόταν ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της έκλεισε το 2014 η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ξέχασαν την μετριότητα, μεταμορφώθηκαν στο Ντουμπάι και ταπείνωσαν 4-2 σε φιλικό την Ρεάλ.

Άργησε υπερβολικά, όμως το 2014 έκλεισε με μια πραγματική Μίλαν! Σε αντίθεση με τις εμφανίσεις που έχει συνηθίσει φέτος τους οπαδούς της, η ομάδα του Ιντζάγκι κράτησε το καλύτερο για το Ντουμπάι, όπου επικράτησε με το εμφατικό 4-2 στο φιλικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» παρουσιάστηκε καλύτερη στο ξεκίνημα του ματς και έχασε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ντιέγκο Λόπεζ, όμως ένα τραγικό λάθος του Αρμπελόα έδωσε την ευκαιρία στον Μενέζ να ανοίξει το σκορ στο 24’. Η Μίλαν πήρε τα πάνω της μετά το γκολ, βρήκε χαλαρή την αντίπαλη άμυνα και ο Ελ Σαραουΐ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 (31’). Οι Μαδριλένοι μπόρεσαν να ξαναμπούν στο ματς με πλασέ του Ρονάλντο στο 35’, όμως στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι τα μετόπισθέν τους τους πρόδωσαν. Με την συμπλήρωση τριών λεπτών και πάλι ο Ελ Σαραουΐ βρήκε δίχτυα (48’), ενώ τις διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ροσονέρι» τις έδωσε ο Πατσίνι στο 73’. Η Ρεάλ μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά στο 84’.



Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x