Stoiximan Super League

Ούτε τώρα ο Αστέρας…

Σε ένα πιο δύσκολο τεστ σε σχέση με το πρώτο του επί αυστριακού εδάφους, ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την Πρίμπραμ (1-1).

Στο πρώτο φιλικό είχε χάσει, στο δεύτερο έμεινε στην ισοπαλία. Ο βελτιωμένος Αστέρας Τρίπολης έδειξε κάποια καλύτερα στοιχεία απέναντι στην τσέχικη Πρίμπραμ, ωστόσο και πάλι δεν ήταν αρκετό για να τη νικήσει, με το 1-1 να τον αφήνει χωρίς… σεφτέ (γοήτρου) επί αυστριακού εδάφους, όπου συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Μπακασέτας στο 23’ έπιασε πολύ ωραίο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, αλλά δεν μπόρεσαν να… χτίσουν σε αυτό με αποτέλεσμα ο Ντε Μπλάσις να… σημαδέψει λάθος εστίας και πριν το ημίχρονο να διαμορφώσει το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στάικος Βεργέτης έκανε αρκετές αλλαγές, επιχείρησε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, όμως η φιλική νίκη δεν ήρθε, με τον Μπαράλες να ‘χει δοκάρι στην μεγαλύτερη φάση (μετά το γκολ) για την ελληνική ομάδα.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Κιτοκό (46' Λούι), Παντελιάδης (46' Παπαχρήστος), Γκοϊάν, Ζησόπουλος (58' Σανκαρέ), Κουρμπέλης (58' Τσοκάνης), Ουσέρο, Μπακασέτας (62' Μηλιώτης), Νίκο (46' Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x