Γενικά

Ουτοπία για τη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

Η περίπτωση του Ρομπίνιο δεν έχει απασχολήσει τη διοίκηση της Φλαμένγκο, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας, Πάουλο Πελάιπε.

Από το περασμένο καλοκαίρι, κάθε φορά που πλησιάζει μεταγραφική περίοδος, «εμφανίζονται» αρκετές ομάδες οι οποίες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Ρομπίνιο. Οι ομάδες αυτές προέρχονται κυρίως από τη Βραζιλία, με μία από αυτές να είναι η Φλαμένγκο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα, με τη «Φλα» να μοιάζει έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Μίλαν.

Ωστόσο, ο Αθλητικός Διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας, Πάουλο Πελάιπε, μιλώντας για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρομπίνιο, διέψευσε πως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. «Από την πλευρά της διοίκησης δεν έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με τον Ρομπίνιο. Ξέρω για τα δημοσιεύματα που πληθαίνουν όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, αλλά ξεκαθαρίζω πως οι οικονομικές δυνατότητες της Φλαμένγκο δεν επαρκούν για μια τέτοια μεταγραφή. Για εμάς ο Ρομπίνιο είναι μια ουτοπία», είπε χαρακτηριστικά ο Πελάιπε.

Η Φλαμένγκο θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Βραζιλίας. Αυτός, ίσως, είναι ο λόγος που πολλοί την θεωρούν ως υποψήφια να αποκτήσει τον επιθετικό της Μίλαν. «Η αλήθεια είναι πως μερικά χρόνια πριν, κανείς παίκτης δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα μας, αφού αντιμετωπίζαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Με τη σωστή διαχείριση των τελευταίων χρόνων, όμως, η κατάσταση άλλαξε και είμαστε μια υγιής, οικονομικά, ομάδα. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως μπορούμε να πληρώσουμε έναν παίκτη σαν τον Ρομπίνιο», σημείωσε ο Πάουλο Πελάιπε.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x