Stoiximan Super League

Όχι άλλες αναβολές

Αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ εδώ και τώρα θα κληθεί να πάρει η ΓΣ της ΠΑΕ την επόμενη Τρίτη. Δυσαρέσκεια σε Μελισσανίδη και κόσμο για τις φήμες περί αναβολής. Κινήσεις για γήπεδο και Ερασιτεχνική.

Το μέλλον της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει… Η προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ καλείται να λάβει απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα. Οι φήμες που κυκλοφορούν περί αναβολής της διαδικασίας μόνο ευχάριστα δεν ηχούν στα αυτιά του Δημήτρη Μελισσανίδη και του κόσμου της ομάδας, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος για νέες καθυστερήσεις.

Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στα χέρια των μεγαλομετόχων, ήτοι του Νίκου Νοτιά και των Supporters. Και από τη στιγμή που ο πρώτος δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το πώς θα απεμπλακεί οριστικά από την ΠΑΕ, ενώ οι δεύτεροι δια στόματος του προέδρου τους, Μάκη Κασνακίδη, τονίζουν πως η συμμετοχή στη Football League με τη διατήρηση των χρεών δεν αποτελεί λύση, το πιθανότερο σενάριο είναι η πτώχευση και η επανεκκίνηση από την τρίτη κατηγορία. Από αυτό όμως μέχρι να υπάρξει απόφαση και να γίνει… πράξη, υπάρχει απόσταση.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει τις κινήσεις του για το γήπεδο (επίκεινται επαφές με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, τους «συμπαίκτες» του σε αυτή την προσπάθεια, με αρχιτέκτονα και κατασκευαστικές) και την Ερασιτεχνική, που σε περίπτωση πτώχευσης θα καθορίσει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Το ΔΣ της Ερασιτεχνικής που θα γίνει την Πέμπτη θα ορίσει ημερομηνία εκλογών, με πιθανότερες εκδοχές τις 26/5 και 2/6. Ο «τίγρης» θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κοτσάτου και του ψηφοδελτίου του και θέλει οι διαδικασίες να είναι γοργές για την ομάδα και το γήπεδο. Στόχος του είναι να αρχίσουν τα έργα κατασκευής μέσα στο 2013 και εκτιμάται πως είναι εφικτό να ολοκληρωθούν σε ενάμιση χρόνο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η έδρα όταν (βάσει σχεδιασμού και αν όλα εξελιχθούν ομαλά) η ΑΕΚ επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x