Euro 2024

«Όχι σεξ και αλκοόλ στο Μουντιάλ»!

Ξεκάθαρος όσον αφορά τη… διαγωγή που πρέπει να έχουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής Μεξικού κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ήταν ο Μιγκέλ Ερέρα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου της χώρας.

Σαφείς είναι οι οδηγίες που έχει δώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού για τον τρόπο με τον οποίο θα παραμείνουν οι διεθνείς συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Ερέρα τόνισε ότι είναι απαγορευμένο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, το σεξ, το ποτό και το κάπνισμα!

Για το πρώτο, όμως, υπήρξαν αντιδράσεις και ο 46χρονος προπονητής παρουσιάζεται ξεκάθαρος και δεν το συζητά καν.

«Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αντέξει ένα μήνα, δηλαδή 20 μέρες χωρίς σεξουαλική επαφή, τότε δεν είναι επαγγελματίας. Απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ. Θα μπορούν να φεύγουν λίγες ώρες από το ξενοδοχείο με τις οικογένειες τους, και να μπαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα», τόνισε ο Ερέρα.

Από την πλευρά του, όμως, ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ρικάρδο Πελάες, υποστήριξε: «Επιτρέπονται οι σεξουαλικές σχέσεις κατά την διάρκεια του Μουντιάλ, αρκεί να μην είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x