Επικαιρότητα

Όχι στην επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μη νόμιμη έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας τη δημιουργία νέων μονοκατοικιών («καμπάνες») και την κατασκευή κτισμάτων στο αδόμητο τμήμα της χερσονήσου του Μικρού Καβουρίου.

Ετσι, διαφοροποιούνται εν μέρει τα σχέδια της επένδυσης στον Αστέρα Βουλιαγμένης από την επενδυτική εταιρία, αραβικών και τουρκικών συμφερόντων, Jermyn Street Real Estate Fund IV LP.
Μετά την απόφαση-γνωμοδότηση του ΣτΕ (Ε’ Τμήμα) το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να προσαρμόσει τις διατάξεις του διατάγματος για την επένδυση, σύμφωνα με την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, κάτι, που ίσως δημιουργήσει προβλήματα και στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του συγκροτήματος.
Ουσιαστικά η απόφαση «υποδεικνύει» στον επενδυτή να διαμορφώσει σχέδια condo hotel και όχι να κατασκευάσει πολυτελή σπίτια προς πώληση, θεωρώντας ότι ακόμη και η διαμόρφωση των υπαρχουσών καμπανών σε μονοκατοικία για πώληση δεν είναι νόμιμη. Ουσιαστικά, με την κατασκευή νέων και τη διαμόρφωση των υπαρχόντων θα δημιουργούνταν περί τις 100 πολυτελείς καμπάνες προς πώληση...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x