WRC

Οζιέ: «Δεν είμαι προληπτικός»

Δεν πιστεύει στην τύχη ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ο οποίος διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές του στο WRC.

Δεν έχει γούρια ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ο οποίος πιστεύει πως η επιτυχία μιας ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι εξαρτάται από όλα τα μέλη της.

Ο οδηγός της Volkswagen δήλωσε πως η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η φετινή νίκη του στη Σουηδία, καθώς ήταν η πρώτη του με την VW, ενώ η χειρότερη ήταν το ατύχημα στο Μόντε Κάρλο το 2011.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC:

Για το τι κάνει πριν την ειδική:
«Ελέγχω τη ζώνη μου και αφήνω την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή όση περισσότερη ώρα γίνεται, ώστε να μπει καθαρός αέρας μέσα. Δεν είμαι προληπτικός, δεν μεταφέρω τίποτα στο αυτοκίνητο.

Για το από τι εξαρτάται η επιτυχία:
«Το ράλι είναι ένα ομαδικό άθλημα και όλοι είναι σημαντικοί για την επιτυχία από τον μάγειρα μέχρι τους μηχανικούς».

Για τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του:
«Η πιο τρομακτική στιγμή μου σε αγώνα ήταν το 2011 στο Μόντε Κάρλο. Όταν χάσεις το αυτοκίνητο και πηγαίνεις με 160 χλμ. την ώρα και περνάς μέσα από δέντρα το μόνο που ελπίζεις είναι να μην συμβεί τίποτα κακό».

Και για την καλύτερη:
«Η νίκη μου στον αγώνα της Σουηδίας φέτος. Ήταν ένας τέλειος αγώνας και η πρώτη μου νίκη με την Volkswagen. Είχαμε μία πολύ μεγάλη μάχη με τον Λεμπ. Ωστόσο και η πρώτη μου νίκη στην Πορτογαλία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Για το τι θα κάνει όταν αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράλι:
«Όταν εγκαταλείψω το WRC θα κάνω κάτι που θα σχετίζεται με τον αθλητισμό. Ίσως σκι. Είναι από τα αγαπημένα μου σπορ και πριν ασχοληθώ με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι δεν τα πήγαινα άσχημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x