Stoiximan Super League

Παντέλης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

Σίγουρος πως οι παίκτες του Πανιωνίου θα έχουν καλή εικόνα και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης.

Βέβαιος πως ο Πανιώνιος θα έχει καλή παρουσία και θα «παλέψει» για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο Νίκος Παντέλης μιλώντας στη Nova. Ο τεχνικός των «κυανέρυρθων» τόνισε πως το σημείο «κλειδί» στην προσεχή αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας θα είναι η συγκέντρωση και ελαχιστοποίηση των λαθών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμαριά: «Πιστεύω ότι κάναμε το πρώτο βήμα, ήμασταν καλύτεροι από την Καλαμαριά. Ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Για μένα το θετικό είναι ότι επειδή είναι ένας θεσμός εκπλήξεων και είδαμε και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχασαν, εμείς ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Σίγουρα κάναμε το πρώτο βήμα, όπως επίσης θετικό είναι ότι και τα νέα παιδιά που μπορέσαμε και δοκιμάσαμε στο 90λεπτο έδειξαν ότι θα μπορέσουν στη συνέχεια να μας βοηθήσουν».

Για την παρουσία του Κλαούντιο Ριβέρο:
«Έχει κάνει τεράστια πρόοδο σε σχέση με όταν ήρθε στην ομάδα. Είχε κάποια προβλήματα όταν ήρθε. Και φυσικής κατάστασης και προσαρμογής. Βρήκαμε αυτό το παιχνίδι να του δώσουμε ένα 90λεπτο και νομίζω ότι θα μπορεί στη συνέχεια να μας βοηθήσει και πιο ουσιαστικά».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα για εμάς είναι δύσκολο παιχνίδι και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τον Παναιτωλικό. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή εμείς εδώ στον Πανιώνιο ασχολούμαστε μόνο με τον Πανιώνιο και τα του οίκου μας, θεωρώ ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και νομίζω πως αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη θα μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το βαθμό συγκέντρωσης που πρέπει να έχει η ομάδα του:
«Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα η συγκέντρωση θα πρέπει να υπάρχει από την προθέρμανση στους ποδοσφαιριστές. Και όχι μόνο στο ζέσταμα, πολύ πιο πριν. Επειδή έχει ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Θα πρέπει να είμαστε και πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Και εμείς είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός πρώτα απ' όλα έχει καλούς μεσοεπιθετικούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα μπάλα. Παίζουν μέσα στο γήπεδο, η καρδιά, το πάθος, η τακτική, να είναι ο παίκτης πειθαρχημένος. Αυτό που θα πω είναι ότι θα πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και να πιστέψουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι και το Σάββατο θα το δείξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το πως προετοιμάζει ένας προπονητής μια ομάδα πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι: «Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο για έναν προπονητή να παίζει απέναντι σε μεγάλες ομάδες γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από μόνος του βρίσκει κίνητρο να παίξει καλά. Αυτό που έχω πει και ειδικά σήμερα (Πέμπτη) γιατί μέχρι χθες ασχολούμασταν με το Κύπελλο, είναι ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Είμαστε καλή ομάδα, οι ποδοσφαιριστές μου είναι καλοί παίκτες και με ποιότητα. Αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις να το βγάλουμε και το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης όμως από μόνος του βρίσκει κίνητρο όταν παίζει με μεγάλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x