TV

Παντρεύεται παίκτης του ελληνικού Survivor; Η απάντηση της συντρόφου του!

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Survivor, δεν δίστασε να πει στον Σάκη Τανιμανίδη, – χωρίς δεύτερη – σκέψη: «Ναι, είμαι ερωτευμένος!».

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος είναι ο μόνος διάσημος που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι και την δεδομένη στιγμή, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Το μοντέλο επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα συναντήσει την γυναίκα της ζωής του, η οποία δεν είναι άλλη από την Ζωή Τζάνη. Η γυμνάστρια φαίνεται να ανυπομονεί να συναντήσει τον σύντροφο της, καθώς μιλώντας στον ένθετο «Secret» και την Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψε: «Έχουμε κλείσει δύο χρόνια και πάμε για 2,5. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους όσους έλεγαν ότι ήμουν μία από τις πολλές του Γιάννη. Είμαι η μία και μοναδική για τον Γιάννη. Είμαι ερωτευμένη μαζί του».



Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτα της, λέγοντας: «Θα ήθελα να του πω δημόσια: Γιάννη σ’ αγαπώ πολύ γιατί είσαι ο άνθρωπός μου και μου έχεις λείψει αφάνταστα».

Τέλος, η Τζάνη εκμυστηρεύτηκε πως έχουν σκεφτεί μαζί με τον Γιάννη τον γάμο, όμως όχι για τώρα: «Έχει περάσει από τα μυαλό μας να παντρευτούμε, απλώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί και οι δύο κοιτάμε τα επαγγελματικά μας».

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x