Stoiximan Super League

ΠΑΕ Εργοτέλης: «Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Εργοτέλης η οποία απαντά στον Παναθηναϊκό και φωτογραφίζει τον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας πως απλά προσπαθεί να καλύψει τις αδυναμίες του.

Συνέχεια στο σίριαλ της ανταλλαγής ανακοινώσεων μεταξύ Εργοτέλη και Παναθηναϊκού έδωσε η ΠΑΕ της Κρήτης.

Με δεύτερη ανακοίνωσή της τονίζει χαρακτηριστικά πως όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ προσθέτει πως όλα γίνονται απλά και μόνο για να καλυφθούν οι δικές του αδυναμίες.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το "κατεστημένο" και τις "φωνές που κάποιος έχει δανείσει" που αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟ, δε χρειάζεται να απαντήσουμε τίποτα άλλο πέραν του ονόματος του Εργοτέλη που διαχρονικά έχει πληρώσει ακριβά το ήθος και την ανεξαρτησία του. Το αίσθημα "αδικίας" που εκφράζει ο ΠΑΟ για την έως τώρα διαιτησία στο πρωτάθλημα δεν τον νομιμοποιεί να κάνει πως δεν βλέπει τα εγκλήματα εις βάρος αντιπάλων του. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα έκτακτα δελτία και πόσα "περιοδικά" θα είχαν βγει αν θύμα του χθεσινού ατιμώρητου "εγκληματικού" μαρκαρίσματος δεν είχε πέσει ο Μπαντιμπανγκά, αλλά κάποιος παίκτης του ΠΑΟ.

Όσο για το "αστείο" που επίσης αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟ, θα το αφήσουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού. Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλος από εκείνον που προσπαθώντας να καλύψει την αδυναμία του να βοηθήσει τον πολύ μεγάλο σύλλογο που "υπηρετεί", εφευρίσκει συνέχεια φθηνές δικαιολογίες χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών μέσα...»

Διαβάστε ακόμη:

Την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x