Βόλεϊ

Πάει 17:30 το βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ λόγω... φιέστας

Στη λύση να αρχίσει στις 17:30 ο τελευταίος τελικός βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην συμπέσει κοντά στη φιέστα των «ερυθρόλευκων» στο ποδόσφαιρο καταλήγουν οι αρμόδιοι.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία (0-3) μπορεί να χαροποίησε τους φίλους των «ερυθρόλευκων», αλλά ταυτόχρονα τους έβαλε προσωρινά και σε ένα… δίλημμα.

Κι αυτό γιατί βάσει αρχικού προγραμματισμού, ο πέμπτος τελικός θα γινόταν στις 19:00 την Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ στις 20:30 έχει προγραμματιστεί η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται λύση, προκειμένου ο κόσμος του Ολυμπιακού να μπορεί να παρακολουθήσει και τα δύο γεγονότα. Ο πέμπτος και τελευταίος τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ αναμένεται να μετατεθεί για τις 17:30 και η φιέστα θα παραμείνει στις 20:30.

Έτσι ο κόσμος, που θέλει να δει από κοντά (ή ακόμη και τηλεοπτικά) το ματς και τη φιέστα δεν θα χρειαστεί να γίνει… δυο κομμάτια.

Η επίσημη απόφαση από τη Volley League, με τη σύμφωνη γνώμη και της Nova που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης και των δύο γεγονότων, αναμένεται σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x