Ελλάδα

Πάει Βύρωνα η Παπαμιχαήλ

Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Πελαγία Παπαμιχαήλ.

Οι πρώην πρωταθλήτριες Ελλάδος ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την απόκτηση της διεθνούς φόργουορντ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να επιστρέψουν στους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Πελαγίας Παπαμιχαήλ. Πρόκειται για μια αθλήτρια που το όνομα και η διαδρομή της τα λένε όλα.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τη συμφωνία με τον Αθηναϊκό και ελπίζω βήμα βήμα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Γίνεται σωστή δουλειά και σε επίπεδο οργάνωσης και σε αγωνιστικό επίπεδο κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κρόνο", τόνισε η διεθνής άσος.

"Είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να έχει στη διάθεσή του μια αθλήτρια με το επίπεδο και τις ικανότητες της Πελαγίας. Θαρρώ ότι η παρουσία της στον Αθηναϊκό δεν ανεβάζει μόνο το επίπεδο της ομάδας μας, αλλά συνολικά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Αποσκίτης.

"Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την Πελαγία, γιατί ήταν απόλυτα ειλικρινής στις μεταξύ μας συνομιλίες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κυρίες του ελληνικού μπάσκετ. Την ευχαριστώ κι εγώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο στον Αθηναϊκό, όσο και σε μένα προσωπικά", ήταν το μήνυμα του προέδρου του συλλόγου, Κώστα Κεραμιδά, από την Ουάσιγκτον».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x