Stoiximan Super League

Πάει για δύο 2+1 μεταγραφές

Στο προφίλ του κεντρικού αμυντικού που θα αποκτηθεί τον Γενάρη έχουν καταλήξει στον Ολυμπιακό, στον οποίο πλέον κινούνται και για δεύτερο εξτρέμ (λόγω Αφελάι;).

Εν όψει του αποψινού αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη, παράλληλα στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εκείνο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι ότι οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό και δύο ακραίους επιθετικούς.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως προκύπτει από το γεγονός ότι ο Μίτσελ δεν κατάφερε να βρει λύσεις από τους Κασάμι και Αφελάι που χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη θέση.

Εν τω μεταξύ, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικός φαίνεται πως υπάρχει «θέμα», ύστερα από το χθεσινό του αποκλεισμό από την «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον αγώνα στη Λέσβο.

Όσον αφορά τον στόπερ, εκείνο που ψάχνουν είναι ένας παίκτης που θα είναι 29 με 30, δηλαδή έμπειρος, και δεν θα είναι στη δύση της καριέρας του. Άρα ίσως να μην τίθεται πλέον θέμα Άλβες ή Λουγκάνο, όπως και των νεαρών Μιρίν και Ρέγες.

Για την υπόθεση του εξτρέμ, η υπόθεση του Κάμπελ παραμένει δύσκολη, ενώ εκείνη του Μπεν Αρφά δεν προχωράει. Στο προσκήνιο έχει επιστρέψει η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μεταγραφικά θέματα θα συζητηθούν μετά το αποψινό παιχνίδι στην έδρα της Καλλονής, με την ελπίδα όλων στην ομάδα το νέο έτος να βρει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x