Πόλο

Πάει για την πρωτιά η Εθνική πόλο

Τον τέταρτο αγώνα της για τα προκριματικά του Europa Cup δίνει την Τρίτη η Εθνική πόλο ανδρών που υποδέχεται την Ισπανία στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στις 19:30.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, έχει στη διάθεσή του 14 πολίστες από τους οποίους και θα προκύψει η τελική 13άδα που θα διεκδικήσει την πρωτιά στο γκρουπ.

Οι «εκλεκτοί» είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γκιουβέτσης, Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΕΓΚΕΡ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Καπότσης (ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ).

Οι προαναφερόμενοι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου και προπονήθηκαν όπως, επίσης, το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως θα κάνουν και το πρωί της Τρίτης.

Η Ισπανία έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και προπονήθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας, όπως θα συμβεί και το πρωί της Τρίτης.

Στην αποστολή της Ισπανίας μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Ντανιέλ Λόπεθ, Φελίπε Περόνε, Εντουάρντο Λόριο, Αλμπέρτο Μουναρίθ, Ρόζερ Τάουλ, Αλβάρο Γκρανάντος, Αλεχάντρο Μπούστος, Μαρκ Λαρούμπ, Σέρτζι Καμπάνας, Μιγκέλ Ντε Τόρο, Αγκούστι Πέρικας, Αλμπέρτο Μπαρόζο, Μπλάι Μάγιαρακ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x