Γ' Εθνική

Πάει για Ριζούπολη η ΑΕΚ

Μια ανάσα απ’ το σπίτι της θα παίξει πιθανότατα την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ. Η Κηφισιά δεν μπορεί να φιλοξενήσει την «Ένωση» στην έδρα της κι επιθυμεί -αντ’ αυτού- να το κάνει στη Ριζούπολη.

Στη γειτονιά της είναι πιθανότερο να δώσει το επόμενο παιχνίδι της η ΑΕΚ.

Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές φέτος, ομάδα που πρόκειται να φιλοξενήσει την «Ένωση» δεν θα το κάνει (είτε για εμπορικούς λόγους, είτε για λόγους ασφαλείας) στο σπίτι της.

Με την Κηφισιά λοιπόν να υπάγεται στη δεύτερη κατηγορία (σ.σ. οι Αρχές δεν επιτρέπουν το ματς να γίνει στο Ζηρίνειο), το αθηναϊκό σωματείο θεωρεί ως καταλληλότερη έδρα για να γίνει το παιχνίδι της μεθεπόμενη Κυριακής (27 Απριλίου) τη Ριζούπολη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει συγκεκριμένα

«Επιθυμία της οικογένειας της Κηφισιάς ήταν η πραγματοποίηση του ιστορικού αγώνα στο Ζηρίνειο Στάδιο, ωστόσο η εκτίμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Βορειοανατολικής Αττικής (όπου ανήκει το Α.Τ. Κηφισιάς) πως η έδρα της ομάδας μας δεν δίνει τα εχέγγυα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας, θέτει ως πλέον κατάλληλο για τη φιλοξενία της αναμέτρησης το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αμέσως μετά τον ορισμό του αγώνα από την ΕΠΟ θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου μας και συνοδευτική δήλωση του προέδρου Βασίλη Γαντζούλα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x