Ελλάδα

Πάει για «θαύμα» με Πλάνινιτς η ΑΕΚ, αλλά…

Ενώ τη Δευτέρα αναμένει στην Αθήνα τον Μαλίκ Χέρστον, η ΑΕΚ κινείται για τον Ζόραν Πλάνινιτς. Οι δυσκολίες και το ρίσκο της περίπτωσης του Κροάτη γκαρντ.

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή έχει στα σκαριά η ΑΕΚ. Μετά τους Ίνγκλις, Ντελινινκάιτις, Αθηναίου και Ποπς Μενσά Μπονσού κι ενώ τη Δευτέρα αναμένεται για να υπογράψει ο Μαλίκ Χέρστον, η «Ένωση» βολιδοσκοπεί τον Ζόραν Πλάνινιτς.

Ο 32χρονος Κροάτης γκαρντ (1,99μ.) είναι χωρίς ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν έπαιξε στην Αναντολού Εφές, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Τσιμπόνα, Τάου, ΤΣΣΚΑ και Χίμκι έχοντας περάσει με επιτυχία και από το ΝΒΑ με τους Νετς.

Ασφαλώς δεν χρειάζεται συστάσεις για την ποιότητά του, αλλά… Υπάρχουν δυσκολίες στην περίπτωσή του, που αφορούν σε πρώτη φάση στο κασέ του, που πέρσι ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ και που παρότι δεν είναι στα ίδια επίπεδα, παραμένει υψηλό. Επιπλέον, εφόσον αποκτηθεί η ΑΕΚ θα πρέπει να διώξει κάποιον ξένο (ήδη με την έλευση του Χέρστον υπάρχει ένας επιπλέον, με τους Γουίλιαμσον και Νίκολιτς να… περισσεύουν, καθώς Ίνγκλις, Μενσά-Μπονσού, Ντελινινκάιτις και Μιλόσεβιτς δεν «αγγίζονται»), ενώ η «Ένωση» δεν θα έχει δικαίωμα για νέα αλλαγή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχοντας κάνει ήδη τρεις στον πρώτο γύρο και δύο στο δεύτερο.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο Χέρστον όσο και ο παίκτης που τυχόν αποκτηθεί, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον μεθεπόμενο αγώνα της ΑΕΚ, στη 14η αγωνιστική κόντρα στον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ κι όχι με ΠΑΟΚ (εκτός) ή ΚΑΟΔ (εντός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x