Στίβος

Πάει για το Ρίο η Κοκλώνη

Έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που θα μπορούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η Γωγώ Κοκλώνη έχει ως στόχο την πρόκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η 34χρονη σπρίντερ ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. «Εννοείται και θέλω να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, μάλιστα, ελπίζω να το επιτύχω όχι μόνο με την ομάδα 4Χ100, αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Πέρυσι, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα που δεν μου επέτρεψαν να γυμναστώ σωστά, παρόλα αυτά κατάφερα να διατηρηθώ σε ένα καλό επίπεδο. Αν φέτος τα πράγματα εξελιχθούν φυσιολογικά, τότε είμαι αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στάθηκε και στην περίπτωση συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού του Άμστερνταμ.

«Νομίζω πως η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας 4Χ100 είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αν δουλέψουμε, είμαι σίγουρη πως η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Είναι σημαντικό, όμως, να κάνουμε νωρίτερα και κάποια κοινή προετοιμασία», τόνισε.

Η Κοκλώνη από φέτος δεν θα είναι μόνη της στην προπόνηση, αφού εδώ και δέκα ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί της και η Μαρία Γάτου. «Νομίζω πως η μία θα βοηθάει την άλλη. Έχει ξεκινήσει μαζί μας εδώ και περίπου δέκα μέρες και ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον. Νομίζω πως αν είναι υγιής και συνηθίσει το κρύο, σίγουρα θα τρέξει γρήγορα», τόνισε η Κοκλώνη.

Η Γάτου, η οποία πέρυσι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αναμένεται να κάνει κάποιες κούρσες και στον κλειστό στίβο, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο, πάντως, τον ανοιχτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x