Βόλεϊ

Πάει για τρεις μεταγραφές η ΑΕΚ

Τελευταίο ματς για Μπουρκόφσκι, παίζουν με ΜΕΝΤ ίσως και με Παμβοχαϊκό και φεύγουν Παγιάν, Κρίνιτς. Σε αναζήτηση Ελλήνων παικτών η «Ένωση» που προχωράει για Κράβαρικ

Πολύ ενδιαφέρον είχε και το… 4ο σετ του αγώνα ΑΕΚ- Λαμία στο κλειστό της Γλυφάδας που ολοκληρώθηκε με νίκη της «Ένωσης» με 3-0. Επιβεβαιώθηκε πως ο Μπουρκόφσκι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα κιτρινόμαυρα και την Δευτέρα αποχωρεί για την Ουκρανία.

Επίσης οι Παγιάν, Κρίνιτς, συμφώνησαν να αγωνιστούν για ένα ακόμα ματς κόντρα στη ΜΕΝΤ, ενώ θα τους γίνει πρόταση να παίξουν και με Παμβοχαϊκό και στην συνέχεια θα αποχωρήσουν, εκτός αν μέχρι τότε οι συνθήκες έχουν αλλάξει οικονομικά και διοικητικά και πειστούν να παραμείνουν και το νέο έτος. Ταυτόχρονα όμως η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για να βρει τρεις Έλληνες παίκτες (κεντρικός, διαγώνιος, πασαδόρος) για να καλύψει τα κενά των ξένων.

Στο θέμα του προπονητή θα γίνει αύριο άλλη μία επαφή με τον Κράβαρικ που είναι ο πρώτος στόχος, αλλά εφόσον δεν τελεσφορήσει το θέμα του η ΑΕΚ άμεσα θα προχωρήσει σε άλλες λύσεις.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x