Κύπελλο Ελλάδας

Πάει και η Βέροια…

Ακόμη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας είπε «αντίο» στο Κύπελλο! Η Βέροια έμεινε στο 2-1 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, δεν ανέτρεψε ποτέ το 3-1 του πρώτου αγώνα και –μοιραία- αποχαιρέτησε το θεσμό.

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών αφού κατόρθωσε να υπερασπιστεί με επιτυχία το υπέρ του 3-1 κόντρα στη Βέροια στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13’ Μρντάκοβιτς, όμως η ομάδα των Ψαχνών ισοφάρισε στο 33’ με τον Νικολόπουλο και θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αν σου του Κοιλιάρα δεν κατέληγε στο δοκάρι…

Το γκολ του Καλτσά στο 81’ μετέτρεψαν σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά με τη Βέροια να προσπαθεί να φτάσει σε ένα γκολ ακόμη που θα έστελνε το ματς στην παράταση, όμως στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Σιόντη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στη γραμμή της εστίας…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Σ. Στόικα): Λόπεθ, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας (67' Nτα Κόστα), Σισοκό, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (69' Μάνος), Σιόντης, Ζεζίνιο, Ρίος (51'Καλτσάς), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Γκμπαγκουιντί, Κρητικός (60' Τριανταφύλλου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x