Τένις

Πάει και ο Μάρεϊ!

Μαζεμένες οι «βόμβες» στο Σινσινάτι. Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός τετράδας έμεινε και ο Άντι Μάρεϊ που έχασε με κάτω τα χέρια από τον Τόμας Μπέρντιχ.

Απίστευτα πράγματα στο Σινσινάτι, αφού μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μας... χαιρέτησε και ο Άντι Μάρεϊ. Ο Τόμας Μπέρντιχ πήρε μια από τις πιο εύκολες νίκες του κόντρα σε παίκτη top επιπέδου, καθώς με 2-0 σετ (6-3, 6-4) πέρασε στα ημιτελικά του αμερικανικού Masters κι άφησε εκτός τον «βασιλιά» του Wimbledon.

Η αλήθεια είναι πως δεν εμφανίστηκε ο... κανονικός Βρετανός, αλλά κάποιος σωσίας του. Ο Σκωτσέζος φαίνεται πως περνά ένα μίνι ντεφορμάρισμα αυτή την περίοδο. Γιατί δεύτερη σερί ήττα σε μεγάλο τουρνουά (μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Μόντρεαλ) κι ενώ σε λίγες ημέρες καλείται να υπερασπιστεί το τίτλο του στο US Open.

Ο Τσέχος νικητής επωφελήθηκε τη τρίτη ευκαιρία του για μπρέικ στο πρώτο σετ και στη συνέχεια σέρβιρε –επιτυχώς- για το σετ. Στο δεύτερο κι ενώ ο Μάρεϊ έχασε τρεις σερί ευκαιρίες να «σπάσει» τον αντίπαλό του, δέχθηκε στο… καπάκι μπρέικ και όλα πήραν το δρόμο τους, με το νούμερο έξι στον κόσμο να παίρνει εύκολα τη νίκη. Πλέον, περιμένει το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Φέντερερ και Ναδάλ (02:00) για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στους «4».

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x