Euro 2024

Πάει Μουντιάλ ο Βιεϊρίνια

Κουαρέσμα και Ρολάντο κόπηκαν απ’ την τελική αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, με τον Βιεϊρίνια να κρατάει την θέση του και να πηγαίνει κανονικά Βραζιλία! Δείτε τους 23.

Την τελική 23άδα της Πορτογαλίας-σε σχέση με την προεπιλογή των προηγούμενων ημερών- που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Μουντιάλ ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο, «κόβοντας» επτά ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κουαρέσμα, Καβαλέιρο, Αντούνες, Ρολάντο, Αντρέ Γκόμεζ, Λόπεζ και Ζοάο Μάριο, με την απουσία του πρώτου να προκαλεί μια (μεγάλη) έκπληξη λόγω και της πολύ καλής σεζόν που είχε φέτος στην Πόρτο.

Απ’ την άλλη, τα υπόλοιπα αστέρια των Ιβήρων είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, παρά τη ρήξη χιαστών που τον ταλαιπώρησε στην τρέχουσα χρονιά.

Τερματοφύλακες: Μπέτο (Σεβίλλη), Εντουάρντο (Μπράγκα), Ρουί Πατρίτσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Αμυντικοί: Αλμέιδα (Μπενφίκα), Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Περέιρα (Βαλένθια), Νέτο (Ζενίτ), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια)

Μέσοι: Μουτίνιο (Μονακό), Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Αμορίμ (Μπενφίκα), Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έντερ (Μπράγκα), Πόστιγκα (Λάτσιο), Αλμέιδα (Μπεσίκτας), Νάνι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ράφα (Μπράγκα), Βαρέλα (Πόρτο), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x