Stoiximan Super League

«Πάει να… χωθεί για Ριβιέρ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Εμάνουελ Ριβιέρ, ο οποίος φαινόταν ότι είναι κοντά στη Νιούκαλστ. «Ντόμινο» με Άμπραμπατ και Ντουρμάζ. Τι γράφουν σε Τουρκία και Ιταλία.

Την καλύτερη δυνατή επιλογή θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του επιθετικού, με τον Μίτσελ να υποστηρίζει ότι ο παίκτης που έρθει δεν θα έχει αναφερθεί και θα είναι νεαρός για να έχει μεταπωλητική αξία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά στη Γαλλία έγραψαν ότι οι Πειραιώτες έχουν μπει σφήνα για την απόκτηση του Εμάνουελ Ριβιέρ. Πρόκειται για τον Γάλλο φορ της Μονακό (πέρσι 30 συμμετοχές, 10 γκολ) και φαινόταν ότι είναι κοντά στη Νιούκαστλ, με τους δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους να διαπραγματεύονται στα 6 εκατ. ευρώ.

Τόσα χρήματα έδιναν οι «ερυθρόλευκοι» και για τον Φινμπόγκασον στη Χέρενφεϊν. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους Μονεγάσκους μετά και τις μεταγραφές των Αμπιντάλ και Εντινγκά. Για τον 24χρονο παίκτη έχουν εκφράσει, επίσης, η Στόουκ, η Γουέστ Μπρομ και η Εβερτον.

Εκτός από τον Ριβιέρ, στην Ιταλία επιμένουν για τον Ρολάντο Μπιάνκι, υποστηρίζοντας ότι η Μπολόγια είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή. Ο Ιταλός έχει προταθεί στους Πειραιώτες, αλλά δεν έχει προχωρήσει τόσο η υπόθεσή του. Για τον Λάζοβιτς, τον Σέρβο αριστερό εξτρέμ, διαψεύδεται πως υπάρχει συμφωνία ή ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία έγραψαν ξανά για τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Νορντίν Αμραμπατ της Γαλατασαράι, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η «Γαλατά» προχωράει για τον Τζίμι Ντουρμάζ που επίσης ενδιαφέρει την ομάδα του Μίτσελ. Εφόσον υπάρξει αυτό το «ντόμινο», τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για τον πρώτο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x