Γ' Εθνική

Πάει ο παλιός ο χρόνος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο Άρης το 2014. Οι «κίτρινοι» πέρασαν άνετα, με σκορ 3-0, από την έδρα του Έβρου Σουφλίου και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου τους.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Άρης απέναντι στον Έβρο Σουφλίου. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, επικρατώντας με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Αυτή έγινε με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Καπνίδη να λύνει τον «γόρδιο δεσμό». Ο ίδιος παίκτης στο 73ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πάουλο Κάμπος, που κλείδωσε το τρίποντο στο 85ο λεπτό, όταν ο Πόι έγραψε το τελικό 3-0.

Έτσι, μετά την εύκολη επικράτηση στο Σουφλί, οι «κίτρινοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου τους, ενώ διεύρυναν και το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα στα επτά παιχνίδια.

Εβρος Σουφλίου: Γκουτζελάς, Αντωνιάδης (69’ Ερκάν), Τσαπάνης, Λίτσιος, Λαμπερνάκης, Μάλκα, Εφραιμίδης, Δραγανίδης, Εμρέ (61’ Παναγιώτου), Τοπούζης, Κουρέλας

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (79’ Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x