Στίβος

Πάνε Ουγγαρία Δουβαλίδης, Μάστορας

Συνεχίζει τα ταξίδια ο Κώστας Δουβαλίδης ανά την Ευρώπη, αφού θα μεταβεί στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχει την Τρίτη στο «Ιστβαν Γκιουλάι».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται στη μνήμη του πρώην αθλητή και παράγοντα του κλασικού αθλητισμού και, έτσι, ο Δραμινός εμποδιστής θα συμπληρώσει μια εβδομάδα περιήγησης στα ευρωπαϊκά στάδια.

Πάντως, ο πανελλήνιος ρέκορντμαν των 110 μέτρων με εμπόδια, ο οποίος ισοφάρισε τα ρεκόρ του το περασμένο Σάββατο στο Diamond League του Παρισιού, υποφέρει από μία ενόχληση στον προσαγωγό από τη γαλλική πρωτεύουσα και θα προσπαθήσει να αποφύγει να ζορίσει το πόδι του.

Στο «Ιστβαν Γκιουλάι» θα συμμετάσχει και ο Ορλάντο Ορτέγκα, ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο με 12.94, όπως και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011, Τζέισον Ρίτσαρντσον, με φετινό 13.12 και ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος ρέκορντμαν, Αριες Μέριτ.

Στο ύψος θα αγωνιστεί ο Αντώνης Μάστορας, ακολουθώντας, επίσης, τη διαδρομή Παρίσι-Βουδαπέστη, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Μπονταρένκο, Μπαρσίμ, Ούχοφ, Προτσένκο και Ντμίτρικ.

Μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης είναι οι Τζάστιν Γκάτλιν, Λασόν Μέριτ, Τάνια Μπαρτολέτα, Λόλο Τζόουνς και Κρίστιαν Παρς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x